Imprimir aquesta pĂ gina

La Casa

 

El Sarté es una típica masia tradicional de la zona, que va ser construïda aproximadament l’any 1697. L’any 1982 es va reformar totalment la masia, mantenint la seva forma i volumetria original. Actualment s’ha realitzat obres per tal d’adequar la masia a un allotjament de turisme rural. Segons el nombre de gent que vulgueu allotjar-se a la casa hi ha dos possibilitats: llogar la Masia El Sarté, amb una capacitat de 7 places, o llogar La Masia El Sarté mes el Cobert, amb una capacitat de 11 places.


Masia el Sarté

La masia El Sarté esta distribuïda amb: 3 habitacions dobles 1 habitació individual 2 banys complets ( WC, lavabo, un amb banyera i l’altre amb plat de dutxa, tovalloles, sabons i assecador de cabells) 1 cambra de rentar roba equipada amb una rentadora 1 cuina totalment equipada (rentaplats, microones, i tota mena de aparells electrodomèstics i utensilis de cuina) 1 amplia sala i menjador, amb llar de foc, TV de plasma, DVD, sofàs, taules, cadires, i una zona destinada a jocs infantils i de taula.


Cobert el sarté

El Cobert del Sarté es un edifici annexat a la Masia, i està distribuït amb: 1 habitació doble 2 habitacions individuals 1 bany complert ( WC, lavabo, banyera, tovalloles, sabons i assecador de cabells).


Instal.lacions Exteriors

A l’exterior de la Masia El Sarté disposem de les següents instal·lacions, d’ús exclusiu pels clients :

  • Barbacoa exterior, equipada amb llenya i carbĂł.
  • Zona exterior amb taules i cadires destinada a descansar, menja o simplement gaudir de la tranquil·litat de la natura.
  • Zona de la piscina, amb unes mesures aproximades de 6 metres de llargĂ ria i 3 metres d’amplĂ ria, amb tombones i cadires per prendre el sol. Estem preparant una zona destinada a parc infantil i a zona esportiva, que estarĂ  equipada amb una taula de ping-pong, cistella de bĂ squet, joc de dards, sorral, tobogan i gronxadors.Tenim previst finalitzar aquesta zona a finals d’estiu.