RT logo

Segueix-nos

Activitats relacionades amb l'esport i la natura ,rutes per a senderisme o trekking, de diferents durades i nivells. Rutes per córrer o running, de diferents durades i nivells. Rutes per a BTT o bicicleta de carretera, de diferents durades i nivells. Banyar-se i realitzar excursions per la Ribera Salada, tot seguint el curs del riu...

ACTIVITATS RELACIONADES AMB L’ESPORT I AVENTURA

 

Rutes per a senderisme o trekking, de diferents durades i nivells. Rutes per córrer o running, de diferents durades i nivells. Rutes per a BTT o bicicleta de carretera, de diferents durades i nivells. Banyar-se i realitzar excursions per la Ribera Salada, tot seguint el curs del riu. Jugar a golf, al Club de Golf Ribera Salada, situat a 15 quilometres. Parapent, vols biplaça i cursets amb Canalda Parapent Club. Esqui Alpí a l’Estació El Port del Compte, situada a 35 quilometres. Esqui de fons a l’Estació Tuixén - la Vansa, situada a 42 quilometres.

 

VISITES I ACTIVITATS CULTURALS

 

Visitar esglésies i parròquies del municipi de Lladurs Visitar les Salines i el nucli de Cambrils, a 13 quilometres de distancia Visitar la ciutat de Solsona, a 16 quilometres de distancia Visitar Sant Llorenç de Morunys i la Vall de Lord, a 40 quilometres de distancia Visiteu les següents webs, si voleu mes informació turística de la comarca:

www.turismesolsones.com

www.lavalldelord.com

www.lavalldelord.com

ALLOTJAMENT RURAL - MASOVERIA

Municipi de Lladurs-Montpol 25283       (Lleida)           (Catalunya - España)

     (+34) 620 819 425   -  649 31 38 77 (Gerard i Dolors)