RT logo

Segueix-nos

La masia El Sarté es troba situada en un lloc privilegiat, envoltada de boscos i camps de conreu, ideal per a gaudir de diferents activitats per realitzar a l’aire lliure.Des del Sarté, disposem pels nostres clients, de tota la informació per tal de realitzar rutes a peu, rutes amb bicicleta, rutes amb cotxe, activitats esportives i visites culturals, per que gaudeixin i coneixin els voltants de la masia i la comarca en general.

 

PONT DEL CLOP

A tan sols 1.5km de la Masia es troba la Ribera Salada, un riu d'aigües cristalines, concretament a l'indret anomenat Pont del Clop, ideal per a banyar-se, pendre el sol, fer escursions o descansar. Una bonica excursió és anar riu amunt desde el pont del Clop fins arrivar a aigües juntes, un indret on s'uneixen dos rius que donen lloc a la Ribera Salada. D'una banda el Riu Fred, un riu d’aigües molt fredes, que neix a Cambrils i passa per unes gorges impressionats, i de l’altra banda el Riu Calent, que neix a Canalda i les seves aigües son mes temperades, doncs el riu es més solejat.

ROCA DE MONTPOL

Una bonica excursió, que es pot realitzar totalment a peu, o una part amb cotxe, surt de la masia El Sarté i puja fins al cim de la Roca de Montpol, que es troba a 2,5 quilometres de distancia aproximadament. Des del cim de la Roca de Montpol podem gaudir d’unes vistes impressionats de la zona. A la base de la roca, trobarem diferents coves i grutes, que van servir al llarg dels anys d’aixopluc i refugi de pastors, bandolers, contrabandistes i gent de la zona.

SERRASECA DE CAMBRILS

Una interessant excursió, que es pot realitzar amb cotxe o amb bicicleta es anar fins al poble de Cambrils, situat a uns 13 quilometres de distancia de la Masia El Sarté. Per anar a Cambrils passarem per la carretera de Solsona a Cambrils, pujant el Coll de Serra-Seca. Un monument, situat al Coll de Serra Seca, commemora el pas dels ciclistes la caravana del Tour de França, el juliol del 2009. A pocs metres podem accedir a un mirador, El Mirador de Serra-Seca, situat a 1.234 metres d’altitud, des del qual es divisen unes de les vistes panoràmiques més excepcionals de Catalunya. Un cop estiguem a Cambrils, bonic poble de muntanya, podem visitar les esglésies i castells de la zona, i sobretot es aconsellable que anem a visitar les Salines de Cambrils, una antiga explotació per obtenir sal mitjançant l’evaporació de l’aigua de les Fonts dels naixement de la Ribera Salada.

ALLOTJAMENT RURAL - MASOVERIA

Municipi de Lladurs-Montpol 25283       (Lleida)           (Catalunya - España)

     (+34) 620 819 425   -  649 31 38 77 (Gerard i Dolors)